tipografie print editura gheorgheni pliante brosuri carti
Mark House [Printing & advertising]
Class 'DOMDocument' not found!


Istoric

SC MARK HOUSE SRL s-a înfiinţat în anul 1991. Printre primele activităţi, cel mai important a fost consultanţa pentru înfiinţări şi modificări de firme, precum şi obţinerea diferitelor autorizaţii. Pe parcurs aceste servicii s-au diversificat: executări de ştampile, xerocopiere, executări de cărţi de vizită, foi cu antet, alte materiale publicitare, distribuţie case de marcat şi programe de contabilitate, şi altele. În anul 2000 a pornit secţia de tipografie offset. În prezent acesta constituie activitatea principală a firmei, dar au rămas şi micile servicii de dinainte. Sediul şi birourile de relaţii cu publicul se află în centrul oraşului Gheorgheni, Str. Gabor Aron nr. 4, iar producţia se desfăşoară la punctul de lucru din Str. Pompierilor nr. 141.


Domenii de activitate

TIPOGRAFIE

Serviciile tipografice au la bază printul offset în coli. Pornind de la coala tipărită format maxim B3, executăm o gamă foarte largă de produse tipografice: cărţi, broşuri, cataloage, pliante, mape, afişe, etichete, cutii, imprimate, calendare, cărţi poştale, pungi de cadou, şi încă multe altele. Detalii la meniul produse tipografice !

EDITURĂ

Editarea cărţilor şi revistelor se realizează fie cu contract de editură fie pe baza comenzilor individiuale, încă din anul 2001. Am editat mai ales opere ale autorilor locali şi publicaţii cu caracter regional, dar şi câteva edituri proprii şi edituri reprint. -  Detalii la meniul cărţi apărute !

FOTOGRAFIERE PROFESIONALĂ

Putem executa fotografiere pe teren sau în condiţii studio cu aparatură fotografică din dotare care asigură calitatea imaginii până la 21 megapixeli, acoperind aproape toate ariile de fotografiere. În afară de asta, societatea noastră dispune de o arhivă fotografică conţinând mai multe zeci de mii de fotografii despre locuri, peisaje, evenimente şi persoane renumite, patrimoniul construit şi cultural al regiunii, al Transilvaniei şi a României. - Detalii la meniul studio foto !

                SEVICII DE RECLAMĂ

De la cartea de vizită până la logoul sau brandul de imagine vizuală a firmei puteţi apela la noi pentru servicii de reclamă multiple: executăm în tiraje mici şi mari foi cu antet, plicuri cu antet; pliante, cataloage, mape de prezentare; reclame pentru apariţii în presă, afişe sau bannere; invitaţii, cărţi de felicitare, diplome ocazionale, ecusoane, bloc notiţe; obiecte promoţionale precum magnet de frigider, breloc, insigne metalice, etc.

                PRODUSE TURISTICE

Am realizat si editat ghiduri turistice ilustrate, cărţi poştale, pliante leporello, calendare, broşuri informative, etc despre locaţiile turistice din zonele apropiate de Gheorgheni, şi din toată Transilvania şi România. -  Detalii la meniul produse turistice !


                PRODUSE PROMOŢIONALE

Firma noastră este producătorul şi distribuitorul magneţilor de frigider şi a brelocurilor din plastic transparent care sunt niste suporţi de reclamă excelente, precum şi a insignelor metalice şi a insignelor magnetice cu deschizător de sticlă. -  Detalii la meniul produse promoţionale !


                EXECUTARE ŞTAMPILĂ

Distribuim toată paleta de produse a producătorului de suporţi de ştampile cu renume mondial  COLOP , şi asigurăm realizarea timbrului de ştampilă adecvat chiar şi într-un interval de 1 oră. În afară de asta se mai poate comanda la noi ştampile cu timbru sec, datiere electrice şi înserietoare automate, etc. Detalii la meniul ştampile !

                MAGAZIN DE PREZENTARE, PAPETĂRIE ŞI BIROTICĂ

În micul nostru magazin de prezentare se pot cumpăra toate produsele proprii ale firmei: cărţile editate, produsele turistice precum sutele de modele de vederi, leporello, ghiduri turistice, calendarele tematice, şi toate formularele comune şi imprimatele tipizate de largă utilizare. Comercializăm hârtie, cartoane, dosare, plicuri, role etichete şi role case de marcat, instrumente de scris şi mici articole de birotică: perforatoare, capsatoare, agrafe, etc. -  Detalii la meniul comerţ !

                DISTRIBUIRE CASE DE MARCAT

Pe baza unui contract cu SC PRO SOFT SRL di Miercurea+Ciuc, distribuitor autorizat al caselor de marcat   OPTIMUS, PARTNER, DATECS, preluăm comenzi, şi asigurăm service-ul şi dotarea cu consumabile şi piese de shimb a aparatelor vândute .

                FOTOCOPIERE ŞI ALTE SERVICII DE SECRETARIAT

Multiplicare, imprimare alb-negru şi color până la format A3 în calitate impecabilă. Copiere format mare A0 alb-negru pentru documentaţii tehnice, hărţi, şi alte documente. Oferim servicii de trimitere-primire fax, scanare, descărcare imagini,  legare documente, etc. -  Detalii la meniul servicii profesionale !