nyomda nyomtatas kiado gyergyoszentmiklos szorolapok brosurak konyvek
Mark House [Printing & advertising]
Ma 2021. augusztus. 6, péntek, Berta napja van.
Fotószolgáltatások [Fotó stúdió]

 

 

Fotószolgáltatások


Hiába egy nyelv gazdagsága, manapság egy képpel sokkal többet tudunk közölni, ügyfeleinknek, partnereinknek, vagy éppen dokumentálhatunk pillanatokat, eseményeket.
Cégünk professzionális fényképezési szolgáltatásokat ajánl, amelyek a legjobb minőségben teljesíthetik ügyfeleink elvárásait.
A szakmai hátteret Dezső László fotográfus és természetfotós – a Romániai Fotóművészek Szövetsége és a Győri Fotóklub tagja – által vezetett csapat végzi, a technikai hátteret pedig egy professzionálisan felszerelt fotóstúdió, valamint CANON professzionális fotótechnika biztosítja.
Az elkészített fotók elsősorban saját nyomdánk alapanyagát képezik, különböző kiadványok, reklámanyagok és idegenforgalmi tájékoztatók valamint ajándéktárgyak készítésénél, de fotóügynökségek, kiadók és más partnerek rendelkezésére is állunk.
A fotókat digitális formában készítjük és tároljuk, ügyfeleink minőségi igényeinek megfelelően ajánljuk max. 21 Megapixel felbontásban. Igény esetén partnereinknél posztereket, bennereket és magas minőségű fényképeket készíttetünk különböző méretekben max. 120cm szélességben, akár keretezve is.